Het regionieuws van

Zuid-Holland

Mede door het gebrek aan ruimte in Zuid-Holland komen er steeds minder kleine fokkers; bovendien is het financieel lastig een paard op te leiden en uit te laten brengen in de sport. Veel getalenteerde ruiters/amazones, die niet over de financiële middelen beschikken om een talentvol paard te kunnen kopen, willen deze wel graag opleiden voor de sport.

 

Een aantal enthousiaste paardenliefhebbers heeft een werkgroep samengesteld en zich sterk maakt voor het landelijk project “Eigenaar zoekt Ruiter”. Daaruit is het regioteam van Zuid-Holland voort gekomen.

 

In een door ons aangeleverde matchingovereenkomst trachten wij, team Zuid-Holland, voor onze regio de ideale match tussen fokker/eigenaar van het paard en ruiter te maken.

De eerste combinaties hebben elkaar al gevonden!


U, de eigenaar/fokker, beslist welke ruiter of amazone op uw paard of pony mag rijden en onder welke voorwaarden. Dat is het unieke van dit project.

 

Bent u fokker in Zuid Holland en op zoek naar die getalenteerde ruiter om uw fokproducten op de kaart te zetten, meld u aan en er wordt persoonlijk contact met u opgenomen!

Heeft u problemen met het online invullen of wilt u een afspraak maken om uitgebreid geïnformeerd te worden dan kunt ook telefonisch contact opnemen met: Gerard van den Nieuwendijk 0620407657