utrecht

In september 2020 is team Utrecht opgericht. Bestaande uit 5 betrokken dames uit de regio die verder op deze pagina nader worden voorgesteld. Gaandeweg het proces pakt eenieder de rol die bij haar past waarbij het enthousiasme voor het initiatief de rode draad is. Ondertussen zijn de website en facebook pagina online en wordt er verder gewerkt om het initiatief Eigenaar zoekt Ruiter op allerlei gebied uit te rollen in provincie Utrecht. Het team beschikt over een groot netwerk naast veel ervaring en kennis in en over de hippische wereld.

contact

Bezoek onze eigen website.

Stuur ons een e-mail of vul een formulier in:

Aanmelden eigenaar

Aanmelden ruiter

sponsors & partners

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! U komt als partner in elk geval op deze pagina terecht met bedrijfsnaam, logo en link naar uw website. Stuur een e-mail of vul het formulier in.

Nita
nita kampinga

coördinator

Samen met mijn dochter run ik een fokkerij, sportstal en pensionstal. Wij zijn gespecialiseerd in springen en eventing. Matching van ruiter en paard is bij ons erg belangrijk, daarom wil ik er graag aan bijdragen om dat ook voor anderen mogelijk te maken.

simone
alexandra van der vis-kruijswijk

co-coördinator

We fokken Welshponies (sectie A en NWR) onder de stalnaam Thamen. Een aantal daarvan loopt in de (men)sport. Daarnaast werk ik part-time als coach met inzet van paarden. Ik draag graag bij aan het programma van EzR, dit biedt een win-win situatie voor eigenaren en ruiters!

wendy
angela spronk-fielmich

teamlid

Instructrice, jurylid FNRS & KNHS en bestuurslid bij PV Midland. Wij hebben aan huis een kleine stal gericht op dressuur en springen. Uit eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om de goede match te vinden en vind het leuk om mensen via EzR samen te brengen.

Evie
carmen nijland

teamlid

Paarden zijn een rode draad in mijn leven. Naast de verzorging van de paarden aan huis ben ik groom, instructrice, FNRS jurylid en zoek ik regelmatig paarden voor ruiters en vice versa. Daarom ben ik enthousiast over EZR en draag ik graag mijn steentje bij.