gelderland, flevoland & overijssel-zuid

Talentontwikkeling voor iedereen, daar gelooft team Gelderland in. Het team ondersteunt eigenaren in het vinden van de juiste match waarbij zij (desgewenst) de verdere ontwikkeling van paard/pony én ruiter monitort. Voor de juiste match wordt de omschrijving van een beschikbaar paard/pony op social media geplaatst waar ruiters op kunnen reageren. Tevens beschikt het team over een uitgebreid bestand met talentvolle ruiters. Ook de regio's Flevoland en Overijssel-Zuid vallen (voorlopig) onder onze verantwoordelijkheid. Wil je een regioteam opzetten in één van deze regio's? Graag! Neem dan contact op met het landelijke team.

contact

Stuur ons een e-mail of vul een formulier in:

Aanmelden eigenaar

Aanmelden ruiter

instagram-logo

sponsors & partners

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! U komt als partner in elk geval op deze pagina terecht met bedrijfsnaam, logo en link naar uw website.

Stuur een e-mail of vul het formulier in.

marcel
marcel counotte

coördinator

Docent Paardensport & -houderij, cursusleider KNHS instructeursopleidingen en ORUN examinator. Daarnaast heb ik een pension-/trainingsstal.

wendy
lisanne wijnands

teamlid matching

Na mijn opleiding paardensportmassage en paardentaxatie ben ik werkzaam als paardentaxateur en begeleid ik mensen bij de zoektocht naar hun droompaard of -pony.

simone
julia de vries

teamlid communicatie & media

Er is genoeg talent en met dit programma wil ik eigenaren en ruiters overtuigen dat er absoluut een match te vinden is voor hun ambities.

Anita
Anita Veenhof

teamlid Overijssel-Zuid

Vanuit de fokkerij ben ik betrokken geraakt bij Eigenaar zoekt Ruiter. Als fokker zijnde wil je zien of de pony/het paard wordt wat je uiteindelijk als doel voor ogen had.